Lions-Club Tampere/Amurin kotisivut

MustalahtiTervetuloa sivuillemme!

Klubimme perustettiin v. 1968 Amurin kaupunginosassa, jonka nimi juontuu kauas historiaan. Aluetta alettiin rakentaa n. 1860-luvulla Finlaysonin työväestön asuinalueeksi. Samanaikaisesti suomalaisia siirtolaisia muutti kauas Amurinmaahan Venäjälle ja silloisesta kaupungin keskustasta katsoen tuo uusi asuinaluekin tuntui kaukaiselta ja sitä alettiin kutsua Amuriksi.

 

Toimintamme tänään

Nyt 50-vuotias klubimme toimii vireästi. Klubissamme on 25 jäsentä, joista kaksi on ollut perustamassa klubia v. 1968. Kuukausikokoukset ovat kk:n toisena torstaina Ravintola Vaskitähdessä alkaen klo 18.00. Kokouspaikan vaihtuessa tiedon saa sihteeriltä ja linkistä ”Toimintasuunnitelma”.

Tervetuloa klubimme 50-v. juhlaan!
Kuluvalla kaudella klubimme juhlistaa 50-vuotista toimintaansa järjestämällä Charter-juhlan lauantaina 13. huhtikuuta Suomalaisella Klubilla.
Tilaisuus alkaa klo 17.00 onnittelujen vastaanotolla ja varsinainen juhla alkaa klo 18.00. Juhlapuheen pitäjäksi on lupautunyt HTT, lion, emeritusprofessori Risto Harisalo. Suomen Lions-liiton tervehdyksen tuo PID Markus Flaaming ja piirin tervehdyksen esittää DG Ari Suominen. Mukana on myös ystävyysklubimme Trtu/Tammen jäsen Raul Laasik ladynsa kanssa. Klubi palkitsee ansioituneita ja aktiivisia lionveljiä ja lahjoittaa huomattavan summan varoja eri kohteille. Myös klubimme Myös Ladyt luovuttavat aktiviteettiensa tuotoista n. 2000 euroa valittuun kohteeseen.

Klubimme suurin varainkeräysaktiviteetti on ollut toimintamme alusta asti Särkänniemen Talvitapahtuma, jonka avulla olemme keränneet pääosan aktiviteettilahjoituksiin tarvittavista varoista. Vuosien aikana tuotto on vaihdellut, mutta tapahtuman suosio on edelleen hyvä, koska se kohdistuu pääasiassa perheen nuorimpiin mm. erilaisten kilpailujen muodossa.

Tämän hetken tuottoisa aktiviteetti on myös ns. ”pullokuittikeräys”, joka tuo varoja avustustoimintaamme.

Voit lähettää kubillemme postia osoitteeseen: tampere.amuri@gmail.com

Lue Lions-lehti täältä: https://www.lions.fi/toiminta/lion-lehti_kertoo_lionstoiminnasta/

Kavijalaskuri