Lions-Club Tampere/Amurin kotisivut

MustalahtiTervetuloa sivuillemme!

Klubimme perustettiin v. 1968 Amurin kaupunginosassa, jonka nimi juontuu kauas historiaan. Aluetta alettiin rakentaa n. 1860-luvulla Finlaysonin työväestön asuinalueeksi. Samanaikaisesti suomalaisia siirtolaisia muutti kauas Amurinmaahan Venäjälle ja silloisesta kaupungin keskustasta katsoen tuo uusi asuinaluekin tuntui kaukaiselta ja sitä alettiin kutsua Amuriksi.

Toimintamme tänään

Nyt 50-vuotias klubimme toimii vireästi. Klubissamme on 23 jäsentä, joista yksi on ollut perustamassa klubia v. 1968. Kuukausikokoukset ovat kk:n toisena torstaina Ravintola Finlaysonin Palatsissa alkaen klo 18.30. Kokouspaikan vaihtuessa tiedon saa sihteeriltä ja linkistä ”Toimintasuunnitelma”.

Klubimme on asettanut Ari Vakkilaisen ehdokkaaksi II:n vpk:n tehtävään.  Ari on 62 vuotias juuri eläkkeelle jäänyt palopäällikkö. Hän on mies parhaassa iässä ja on kykenevä toimimaan aktiivisesti piirimme johtotehtävissä. Ari toimii tällä kaudella I-alueen 1-lohkon pj:nä. Ari pystyy kielitaitoisena myös kansainväliseen toimintaan. Uskomme, että Ari on hyvä valinta nyt ehdotettuun tehtävään.
Tämä on linkki Arin esittelyflyerille.

Klubimme 50-v. juhla!
Viime kauden merkittävin tapahtuma oli klubimme  50-vuotisjuhla, joka järjestettiin lauantaina 13. huhtikuuta 2019 Suomalaisella Klubilla.
Tilaisuus alkoi klo 17.00 onnittelujen vastaanotolla ja varsinainen juhla alkoi klo 18.00. Juhlapuheen pitäjänä oli  HTT, lion, emeritusprofessori Risto Harisalo. Suomen Lions-liiton tervehdyksen toi PID Markus Flaaming ja piirin tervehdyksen esitti DG Ari Suominen. Mukana oli myös ystävyysklubimme Trtu/Tammen jäsen Raul Laasik ladynsa kanssa. Klubi palkitsi ansioituneita ja aktiivisia lionveljiä ja lahjoitti huomattavan summan (15150€) varoja viidelle eri kohteelle. Myös klubimme Myös Ladyt luovuttivat aktiviteettiensa tuotoista 2000 euroa valittuun kohteeseen.
50-v. juhlien valokuvia on nähtävissä ”50-v.juhla”-sivulla.

Klubimme suurin varainkeräysaktiviteetti on ollut toimintamme alusta asti Särkänniemen Talvitapahtuma, jonka avulla olemme keränneet pääosan aktiviteettilahjoituksiin tarvittavista varoista. Vuosien aikana tuotto on vaihdellut, mutta tapahtuman suosio on edelleen hyvä, koska se kohdistuu pääasiassa perheen nuorimpiin mm. erilaisten kilpailujen muodossa.

Tämän hetken tuottoisa aktiviteetti on myös ns. ”pullokuittikeräys”, joka tuo varoja avustustoimintaamme.

Voit lähettää kubillemme postia osoitteeseen: tampere.amuri@gmail.com

Lue Lions-lehti täältä: https://www.lions.fi/toiminta/lion-lehti_kertoo_lionstoiminnasta/

Kavijalaskuri