Uusi kausi on tuonut uuden ilmeen

UUSI KAUSI ON JUHLAKAUSI

Alkaneen 50-vuotisjuhlakauden presidenttinä toimii klubin perustajajäsen Martti O. Hirvonen. Kauden tavoitteet on asetettu ja ne noudattelevat entisiä linjoja. Merkittävin tapahtuma on tietysti hyhtikuussa järjestettävä 50-vuotisjuhla. Vaihtelua tuovat myös kokouspaikan vaihtuessa excursiot ja  esitelmät kuukausikokouksissa. Presidenttiä avustaa kokenut hallitus ja erityisesti Jussi Virtanen sihteerinä ja Eino Luukko rahastonhoitajana.
Oheisessa kuvassa presidentti on 30-vuotta nuorempana.

Seuraava kokouksemme on kuukausikokous/vuosikokous torstaina 11. lokakuuta ravintola Vaskitähdessä, Hatanpäällä. Hallitus kokoontuu jo 17.30.

 


Viime kauden presidentti Teemu Ojala on Komediateatterin toimitusjohtaja ja on ottanut 50-vuotisjuhlien järjestelyt vankkoihin käsiinsä. Hänen johdollaan teemme taas juhlavan ja lionistisen tilaisuuden.
Juhlimme lauantaina huhtikuun 13 päivänä, paikka on vielä avoin.