Aktiviteetit

Kausi 2018-19

Klubimme 50-vuotisjuhlan merkeissä vietettävä kausi keskittyy aktiviteettien osalta pääasiassa SärkänniemenTalvitapahtuman toteutukseen. Klubimme on varsin vireässä kunnossa ja osallistuminen eri tilaisuuksiin on ollut aktiivista. Uusien jäsenten haku on jatkuvasti ”päällä”. Olimme mukana mm. Itsenäisyyspäivän kynttilän sytyttämisessä Kalevankankaalla ja kunniakäynnillä lipun ja 5:n jäsenen kera Lionsviikolla. Klubimme 50-vuotisjuhlaa vietetään 13. huhtikuuta Tampereen Suomalaisella Klubilla. Onnittelujen vastaanotto alkaa klo 17.00 ja varsinainen juhla klo 18.00. Juhlapuhujana on prof. lion Risto Harisalo ja SLL:n tervehdyksen tuo PID Markus Flaaming. Mukana on myös DG Ari Suominen ladyineen. Tilaisuudessa palkitaan ansioituneita lioneja erilaisin ansiomerkein.

Kevätkausi 2019

Kevätkauden suurin aktiviteettimme oli Särkänniemen Talvitapahtuma su 17.helmikuuta. Talvinen kaunis sää on kerrankin parhaimmillaan ja lunta riittävästi. Mainoslehti on painettu ja mennyt jakeluun ja hernekeiton keitto kenttäkeittiöllä on vuorossa pari päivää ennen tapahtumaa.

kUVAT SAA SUUREMMAKSI KLIKKAAMALLA NIITÄ.

 

Särkänniemeen toivomme kaunista talvisäätä ja runsaasti yleisöä. Tapahtumahan suuntautuu pääasiassa lapsiin ja nuoriin. Tämänvuotinen tuotto jaetaan ERHO-kodin ja Milelenterveysomaisten kesken.

Nuorisovaihto, Lionien tärkeä aktiviteetti

Klubimme lähetti viime kesänä Sofia Moksenin Japaniin, jossa hän osallistui mm. KV-nuorisoleiriin. Sofia kävi kertomassa  kokemuksistaan syyskuun kuukausikokouksessa.

Klubillamme on taas lähdössä yksi nuori ensi kesän 2019 nuorisovaihtoon.

Lion Kari Soukka on hoitanut nuorisonvaihtoasioita ansiokkaasti jo usean vuoden ajan.

Mennyttä:  Itsenäisyysjuhlan muistio ja kuvia:

Lions-Club Tampere/Amuri järjesti yhteistyössä keskuksen kanssa perinteisen Itsenäisyyspäivän juhlan Tammenlehväkeskuksessa 6.12.2015. Tilaisuudessa oli läsnä keskuksen asukkaita, veteraaneja, lottia ym. pitkälti yli 200 henkilöä. Ohjelmassa oli toimitusjohtaja Satu Laitisen tervehdyssanojen jälkeen mm. Mieskuoro Laulajien kuorolaulua, Tampereen kaupungin tervehdys, jonka toi apulaispormestari Anna-Kaisa Heinämäki, sekä kitaraorkesteri ”Kullanmurut” esiintyminen. Juhlapuheen piti tuomiorovasti Olli Hallikainen ja lausuntaa esitti taiteilija (lions-lady) Anneli Lähdesmäki. Sankarivainajan merkityksestä perheelle esitelmöi VT, (lions-lady) Jaana Villilä-Vakkilainen.
Sotaveteraani Matti Flinkkilä esitti yleisön puolesta järjestäjille kiitokset mainiten, että Laihialla erään tilaisuuden päätteeksi kiitospuheen esittäjä lausui ”tuhannet kiitokset” esiintyjille, jonka jälkeen kirkkoherra nousi ylös ja totesi, että ”me olemme eläneet täällä tarkkaa taloutta ja sen vuoksi totean, että minun mielestäni yksi kiitos kyllä riittää”. Flinkkilä komensi sitten kaikki salin juhlavieraat seisaalleen ja he lausuivat yhteen ääneen ”Kiitos”. Vielä lopuksi kuulimme ”Veteraanin iltahuudon” Matti Sammalen laulamana ja juhla päättyi yhteisesti laulettuun Maamme-lauluun.

Klubimme kiittää Tammenlehväkotia ja sen henkilökuntaa järjestelyistä ja tarjoiluista. Olemme valmiit jatkamaan yhteistyössä näitä juhlia veteraanien virkistämiseksi tulevinakin vuosina.
6.12.-15 010 6.12.-15 013 6.12.-15 018 6.12.-15 020 6.12.-15 022
– – –
Samana päivänä oli myös itsenäisyyspäivän kynttiläaktiviteetti Kalevankankaan sankarihaudoilla.
Joulukuussa suoritamme myös joulupakettien jaon vähävaraisille perheille ja teemme myös joulupäivän kuljetukset vanhuksille Pispan palvelukeskukseen joulupäivällisille .

Rauhanjuliste-piirustuskilpailu

Klubimme jei järjestä tällä kaaudella Rauhanjuliste-piirustuskilpailua.

Kevätkausi 2017

Kevätkauden ja samalla klubimme tärkein varojen keräysaktiviteetti on Särkänniemen Talvitapahtuma, joka järjestetään  19.2.2016. Tämä päivämäärä ei ole vielä lopullisesti varmistunut.

Nuorisovaihtoon lähetimme tänä kesänä mm. Jutta Virtasen, joka oli 6.6.-8.8. Saskatchewanissa. Alla muutama kuva Jutan matkalta. Jutta oli syyskuun kk-kokouksessa kertomassa tästä matkastaan, joka oli ollut erityisen onnistunut.

Kesällä 2016 lähetimme nuorisovaihtoon peräti neljä nuorta. Aktiivisuus nuorisovaihtoon onkin lisääntynyt klubimme saatua uusia nuorempia jäseniä. Alla myös kuvia Iiri Vaitin matkasta Turkkiin ja siellä olevalle KV.nuorisoleirille. Klikkaa kuvaa suuremmaksi.

Turkki4image5.PNGimage1-2image7.PNG Turkki2