Aktiviteetit

Kappale

Kausi 2021-22

Klubimme toimintakausi on aktiviteettien osalta jatkuu poikkeuksellisena, koska kokoontumiset ovat pääosin kiellettyjä korona-viruksen vuoksi.  Särkänniemen Talvitapahtuman järjestäminen on vielä auki. Muita klubimme suorittamia aktiviteetteja toteutetaan mahdollisuuksien mukaan. Osa varojenkeräyksestämme on toiminut normaalisti. 
Klubimme on varsin vireässä kunnossa, eikä korona ole tarttunut jäseniimme. Uusien jäsenten haku on jatkuvasti ”päällä”. Olimme mukana mm. Itsenäisyyspäivänä kynttilöiden sytyttämisessä Kalevankankaalla. Klubimme toimintaan on kuulunut edelleen ns. hautaankannot, joita tähän mennessä on ollut useita.
Kevätkausi 2022
Kevätkauden suurin aktiviteettimme Särkänniemen Talvitapahtuma on vaikeuksissa monesta syystä . Yritämme kuitenkin järjestää perinteisen talvitapahtuman mahdollisuuksien mukaan.

 
 
 
KUVAT SAA SUUREMMAKSI KLIKKAAMALLA NIITÄ.

Särkänniemen osalta toivomme tulevalla kaudella uutta mahdollisuutta ja koronakauden päättymistä, talvisäätä ja runsaasti yleisöä. Tapahtumahan suuntautuu pääasiassa lapsiin ja nuoriin. 

Nuorisovaihto, Lionien tärkeä aktiviteetti

Klubimme toimii nuorisonvaihdon järjestäjänä KV-Lionsjärjestön puitteissa. Lisää tietoa asiasta saa sivuilta Lions.fi.

Klubimme lähetti viimeksi Sofia Moksenin Japaniin, jossa hän osallistui mm. KV-nuorisoleiriin. Sofia kävi kertomassa kokemuksistaan syyskuun 2019 kuukausikokouksessa.

 

Mennyttä:  Itsenäisyysjuhlan muistio ja kuvia:

Lions-Club Tampere/Amuri järjesti yhteistyössä keskuksen kanssa perinteisen Itsenäisyyspäivän juhlan Tammenlehväkeskuksessa 6.12.2015. Tilaisuudessa oli läsnä keskuksen asukkaita, veteraaneja, lottia ym. pitkälti yli 200 henkilöä. Ohjelmassa oli toimitusjohtaja Satu Laitisen tervehdyssanojen jälkeen mm. Mieskuoro Laulajien kuorolaulua, Tampereen kaupungin tervehdys, jonka toi apulaispormestari Anna-Kaisa Heinämäki, sekä kitaraorkesteri ”Kullanmurut” esiintyminen. Juhlapuheen piti tuomiorovasti Olli Hallikainen ja lausuntaa esitti taiteilija (lions-lady) Anneli Lähdesmäki. Sankarivainajan merkityksestä perheelle esitelmöi VT, (lions-lady) Jaana Villilä-Vakkilainen.
Sotaveteraani Matti Flinkkilä esitti yleisön puolesta järjestäjille kiitokset mainiten, että Laihialla erään tilaisuuden päätteeksi kiitospuheen esittäjä lausui ”tuhannet kiitokset” esiintyjille, jonka jälkeen kirkkoherra nousi ylös ja totesi, että ”me olemme eläneet täällä tarkkaa taloutta ja sen vuoksi totean, että minun mielestäni yksi kiitos kyllä riittää”. Flinkkilä komensi sitten kaikki salin juhlavieraat seisaalleen ja he lausuivat yhteen ääneen ”Kiitos”. Vielä lopuksi kuulimme ”Veteraanin iltahuudon” Matti Sammalen laulamana ja juhla päättyi yhteisesti laulettuun Maamme-lauluun.

Klubimme kiittää Tammenlehväkotia ja sen henkilökuntaa järjestelyistä ja tarjoiluista. Olemme valmiit jatkamaan yhteistyössä näitä juhlia veteraanien virkistämiseksi tulevinakin vuosina.
6.12.-15 010 6.12.-15 013 6.12.-15 018 6.12.-15 020 6.12.-15 022
– – –
Samana päivänä oli myös itsenäisyyspäivän kynttiläaktiviteetti Kalevankankaan sankarihaudoilla.
Joulukuussa suoritamme myös joulupakettien jaon vähävaraisille perheille ja teemme myös joulupäivän kuljetukset vanhuksille Pispan palvelukeskukseen joulupäivällisille .

Rauhanjuliste-piirustuskilpailu

Klubimme ei järjestä tällä kaudella Rauhanjuliste-piirustuskilpailua.

Nuorisovaihto

Nuorisovaihto saattaa olla pysähdyksissä korona-viruksesta johtuen tällä kaudella. Kesällä 2016 lähetimme nuorisovaihtoon peräti neljä nuorta. Aktiivisuus nuorisovaihtoon onkin lisääntynyt klubimme saatua uusia nuorempia jäseniä. Alla kuvia Iiri Vaitin matkasta Turkkiin ja siellä olevalle KV.nuorisoleirille. Klikkaa kuvaa suuremmaksi.

Turkki4image5.PNGimage1-2image7.PNG Turkki2