Särkänniemen Talvitapahtuma 2019

Sarkan   sniemi_1.jpg-300x177
Särkänniemen Talvitapahtuma
järjestetään taas 17.2.2019!
Tämänvuotinen aktiviteettimme voidaan pitää oikein kunnollisissa talvisissa olosuhteissa. Lunta on nyt runsaasti ja pulkkamäki voidaan suorittaa hyvissä olosuhteissa. Samoin hevosajelulle on talviset ympäristöt. Grillit on varattu makkaranpaistoa varten ja entinen armeijan kenttäkeitin hernekeiton tekoa varten. Klubin kaikki jäsenet ovat paikalla ja lisäksi myös perheenjäsenet ovat avustamassa. Kaikki perinteiset aktiviteetit on tietysti mukana, ehkä lapsille tärkein pulkkakilpailun lisäksi on onginta ja poniratsastus. Ladyjen kahvi ja vohvelit tekevät hyvin kauppansa.

Alla tekstiä ja kuvia edellisesta tapahtumasta.

Perinteisen aktiviteettimme järjestimme 18.2.2018 peräti 49:n kerran. Kävijöitä oli taas tapahtumaan reilusti  ja myös lasten pulkkakilpailuun osallistui ennätysmäärällä lapsia.
Suosion taustalla on aina ollut jokaiselle osallistujalle luvattu palkinto.
_sniemi-16 024_sniemi-16 009

 

 

_sniemi-2016 003_sniemi-16 021Pulkkakilpailun lisäksi kilpailtiin myös köydenvedossa ja kovien vetojen jälkeen voittajaksi selviytyi paras joukkue.

Tapahtumassa myytiin myös kenttäkeittiöllä valmistettua hernekeittoa ja Tapolan grillimakkaraa. Ladyt myivät myös vohveleita ja kahvia ja lapsille oli ongintaa ja kasvomaalausta. Oli arpojen myyntiä, pallonheittokisa suosittua poniratsastusta. Myös hevosvankkureilla ajelua järjestettiin hienoilla nelipyöräisillä rattailla.

_sniemi-16 029_sniemi-16 015

 

 

 

 

Yllä kuvia tapahtumasta. Uskomme, että Ladyjen myymät kahvit, sekä vohvelet hillolla ja kermavaahdolla maistuivat kaikille. Lasten onginta oli suosikkilaji ja myös kasvomaalaus kiinnosti kovasti. Poniratsastus ja hevosajelukin on saanut kovan suosion ja myös frisbee ja pallonheitto toi monelle palkintoja. Järjestäjät kiittävät yleisöä ja Särkänniemi Oy:ta mukana olosta.