Klubitapahtumia

Klubimme päätti jakaa avustuksia aikaisemmin kertyneistä aktiviteettivaroista. Varoja jaettiin yhteensä 11.500 euroa. Varojen jaosta on tietoja sivulla: avustukset.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

 Alla on kuvia ja tekstiä menneistä tapahtumista. Kuvat näkyvät tässä toisin, kuin sivua muokatessa. Vaikeuksia on sijoittelussa.

Klubimme pikkujoulua vietettiin Liutun juhlatalossa 10.12.2016. Hauskaa oli!

Lauri Hurme 15v. chevron.
    Lauri Hurme 15v. chevron.

Standaarin luovutus Annelieselle.

               Standaarin luovutus Annelieselle.

Anneliese ja Kirsi.

Jaanan ”puuropuhe” .pikkujoulu16-015

pikkujoulu16-024

  Arvatenkin Joulupukki!

 AVUSTUSTEN LUOVUTUKSIA

Klubimme päätti luovuttaa avustuksia Tampereen Seudun Omaishoitajat ry:lle, Kriisikeskus Osviitalle ja Nuorten Toimintakeskus Messille yhteensä yli 5000 euroa. Alla kuvia luovutustilaisuuksista.

DSC02078           Luovutus           Leijona+Osviitta

Vasemmalla omaishoitajat luovutustilaisuudessa. Yllä presidentti luovuttaa kriisikeskus Osviitalle avustuksen. (Klikkaa suuremmaksi)

LADYJEN AKTIVITEETIT

Klubimme ladyt olivat ahkerasti mukana 21.2. Särkänniemen talvitapahtuman järjestelyissä ja hoitivat perinteisesti kahvin ja vohveleiden, sekä myös makkaran ja hernekeiton myynnin. Kauppa kävi erityisen hyvin ”kahvilassa”. Hernekeitto myytiin loppuun, eikä makkaroitakaan jäänyt seuraavalle vuodelle.
Lauantaina 30.1. klo 19.00 oli ladyjen aktiviteettina teatteri-ilta ”Niin kuin Taivaassa”. Näytös  TTT:ssa toi ladyille aika mukavan tuoton aktiviteettikassaan.

RAUHANJULISTE-PIIRUSTUSKILPAILURa-juliste1

Klubimme järjesti Amurin koulun kanssa Lionien rauhanjulistekilpailun. Piirihallituksen asiantuntijaraati valitsi E-piirin voittajaksi LC Tampere/Amurin lähettämän Ada Nurmisen 11v. julistetyön, joka lähetettiin vuorostaan Helsinkiin Suomen Lionsliiton kansalliseen kilpailuun. Presidentti ja sihteri käyvät luovuttamassa
Amurin kansainvälisen koulun viidelle parhaalle työlle stipendit pe. 18.12. klo Rauhanjulistea9.00.Kilpailusta teki sihteeri jutun piirilehteen 5.12.15. Alustavasti sovittiin myös ensi vuoden osallistumisesta rauhanjulistekilpaan.

PUNAINEN SULKA 2016-2017Sulka2016

Klubimme on aktiivisesti mukana Punainen Sulka-aktiviteetissa. Klubin Sulka-asiamies on Ari Vakkilainen. Klubimme on ilmoittautunut ns. pikastarttiklubiksi ja osallistuu aktiivisesti myös Punaisen Sulan aloitusjuhlaan Tampere-talossa 19.3.2016.

MJF-ilta

MJF-Jyrki Piispanen
MJF-Jyrki Piispanen

Siperiassa 9.1. oli klubimme osalta merkittävä, sillä silloin kauden 2014-2015 presidentti Jyrki Piispanen sai MJF-veljeskunnan jäsenyyden ansiokkaana klubimme jäsenenä. Klubissamme on nyt yhteensä 10 MJF-jäsentä ja 4 Lions-ritaria.

Joulupaketit vähävaraisille

Klubimme jakoi perinteisesti joulupaketteja vähävaraisille lapsiperheille. Todettiin, että kohteet olivat todellisen avun tarpeessa ja kiitollisia saamistaan lahjoista.

Itsenäisyysjuhla veljeskodissa

Klubimme järjesti perinteisesti Tammenlehväkeskuksen juhlasalissa Itsenäisyysjuhlan veteraaneille ja muille asukkaille. Paikalla oli yli 200 henkilöä. Tervetulotoivotukset esittivät presidenttimme Markku Klemola ja tj. Satu Laitinen. Juhlapuhujina olivat tuomiorovasti Olli Hallikainen, apulaispormestari A-K Heinämäki, ladymme VT Jaana Villilä-Vakkilainen ja lausuntaa esitti lady, taiteilija Anneli Lähdesmäki. Myös Mieskuoro Laulajat ja kitaraorkesteri Kullanmurut esiintyi.

Nuorisovaihto

Klubimme perinteinen nuoriin kohdistuva aktiviteetti on tullut suosituksi nuorten keskuudessa.Tulevana kesänä nuorisovaihtoon on lähdössä 4 nuorta. Klubimme maksaa ns. reppupaketin ja antaa lähtijöille avustuksen, sekä lions-rekvisiittaa.

Perttu Piispanen oli kesällä Japanissa ja syyskuun PerttuP
kokouksessa hän kertoi kokemuksistaan klubimme
kuukausikokouksessa. Nasta reissu.
Perttu toi klubille tuliaisiksi pöytäviirin.

Iiri Vaitti oli Turkissa ja hän osallistui siellä myös KV-nuorisoleirille. Myös hänellä oli myönteistä kerrottavaa.
Myös hän sai uusia ystäviä kokemusten lisäksi.IiriVaitti